Sosyal Medya

Icon Icon Icon Follow Me on Pinterest

26 Ocak 2017 Perşembe

Muzlu Parfe




Bu sıcak yaz günlerinde Antalya'da yaşayan biri olarak hep soğuk ve serinleten tatlıları tercih ediyorum. Yapımı hem çok pratik hem de çok ama çok lezzetli. Halen tadını bilmeyen varsa en kısa zamanda yapmalı :) 



Malzemeler:


-6 adet muz
-5 paket kakaolu büsküvi
-4 paket krem şanti
-Çikolata sos


Yapılışı: 


Kakaolu bisküvileri elinizle küçük küçük parçalar halinde kırın. Ardından hazırladığınız krem şanti ve yuvarlak yuvarlak kestiğiniz muzları da içine katıp iyice harmanlanlayın. Daha sona istediğiniz şekildeki bir kabın içine poşet koyduktan sonra ( rahat çıkması için) bir gece buzdolabında dinlendirin. Ertesi gün üzerine çikolata sosunu da döktükten sonra afiyetle yiyebilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder