Malzemeler
- 1 tane kereviz
- 1 tane patates
- 1 tane havuç
- 1 tane soğan
- Yarım çay bardağı zeytin yağı
- Bir tatlı kaşığı tuz, şeker,un
- 1 adet limon
- 4 bardak su
- Yapılışı:
- Bir kapta kereviz, patates ve havuçları doğrayın
- Soğanları ayrı bir yerde kıyın ve suyu çıkana dek elinizle ovun
- Zeytinyağını tencereye koyun üzerine sırayla kereviz, patates, havuç ve soğanı dökün
- Yaklaşık beş dakika kavurun
- Bir kapta su, limon suyu, şeker , tuz ve unu karıştırın
- Bu sosu sebzelerin üzerine dökün ve sebzeler yumuşayana kadar pişirin
- Servisi soğuk olarak yapın
- Afiyet olsun
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder