Sosyal Medya

Icon Icon Icon Follow Me on Pinterest

25 Ocak 2017 Çarşamba

Muzlu Parfe





Malzemeler : 

* 2 paket krem şanti
* 2 su bardağı soğuk süt
* Yarım paket pötibör bisküvi (175gr lık paketin yarısı)
* 2,5 muz (başka bir meyve kullanacaksanız 1 kase meyve yeterli)
* Üzerini süslemek için kırık fındık

Yapılışı:

2 paket krem şantiyi 2 su bardağı soğuk sütle koyulaşana kadar çırpıp, buzdolabına kaldırın. 
Muzları yarım halka şeklinde doğrayın, bisküvileri kırın (bisküvi parçaları çok ufak olmasın).
Muzları ve bisküvileri krem şantinin içine koyup karıştırın.
Streç filmle kapladığınız kalıbın içerisine karışımı döküp, üstünü de kapatarak 1 gece buzdolabında bekletin.
Üzerini fındıkla veya istediğiniz şekilde süsleyip dilimleyerek servis yapabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder